De spijker op z’n kop raken!

De spijker op z’n kop raken. Dat is wat wij willen als we duidelijk maken wat ons bedrijf onderscheidt van anderen. 

 

Het wemelt van de burnout-coaches. Dus is het belangrijk bedrijfsartsen en casemanagers duidelijk te maken waarom ze nou juist voor ons moeten kiezen. Waarin zijn wij echt anders?

 

 

 

Gisteren hebben we dit nog eens samen aangescherpt. The Human Battery Company is eigenlijk een ontwerper. Een ontwerper die telkens weer maatwerk bouwt voor werknemers die burnout zijn geraakt. Wij hebben geen keurslijf van een standaardmethodiek of –aanpak, maar we stippelen elke keer een aparte marsroute uit die past bij de mens die we voor ons hebben. Daarbij hebben we alle gereedschappen beschikbaar, dus raken we spijkers op de kop, maar schroeven we ook vast wat los kwam te zitten en schuren we rafelranden piekfijn glad. Multidisciplinair en integraal, zo mag ons aanbod met recht worden genoemd!

 

We hebben onze aanpak gebouwd op ervaring met al meer dan 1.000 mensen die hun burnout overwonnen. Bewezen effectief dus. In gemiddeld 2½ maanden zijn onze cliënten weer 100% topfit aan het werk. En als het toch wat langer duurt: wij gaan door tot het klaar is en de cliënt tevreden. Zonder meerkosten.

 

Op die manier mensen verder brengen, dat is onze passie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *